Dnia 15 października uczniowie klasy 3a wzięli udział w warsztatach w piekarni. Dzieci zwiedziły zakład, podpatrując pracę piekarzy. Na miejscu uczniowie rozróżniali zboża i gatunki pieczywa, a także dowiedzieli się jak wygląda proces wypieku chleba. Trzecioklasiści mieli także okazję spróbować swoich sił i samodzielnie przygotowali pyszne drożdżówki, co sprawiło im ogromną radość. Na koniec każdy otrzymał certyfikat CZELADNIKA.
Najnowsze wiadomości:
- Uroczystość wręczenia dyplomów laureatom konkursów przedmiotowych na UKEN!
- Dzień Europy!
- Sukces naszego szachisty!
- Laureaci i finaliści konkursu z biologii
- Zabawa przez szachy
- Unihokej na naszej szkole – bezpieczny sport dla każdego
- Zabawa przez szachy
- Mamy 3 i 6 miejsce w województwie!
- Indywidualne Biegi Przełajowe KOM