Dnia 15 października uczniowie klasy 3a wzięli udział w warsztatach w piekarni. Dzieci zwiedziły zakład, podpatrując pracę piekarzy. Na miejscu uczniowie rozróżniali zboża i gatunki pieczywa, a także dowiedzieli się jak wygląda proces wypieku chleba. Trzecioklasiści mieli także okazję spróbować swoich sił i samodzielnie przygotowali pyszne drożdżówki, co sprawiło im ogromną radość. Na koniec każdy otrzymał certyfikat CZELADNIKA.
Najnowsze wiadomości:
- JASEŁKA 2025
- Igrzyska Dzieci i Młodzieży Szkolnej Dziewcząt i Chłopców!
- Laureatka XIII edycji konkursu „Patronki i Patroni Krakowskich Ulic” !
- Zawody Strzeleckie o Puchar Dyrektora SSP7
- #fioletowelove2025
- Szermiercze sukcesy!
- Podsumowanie Akcji Znicz
- Certyfikat Wolontariusze Uśmiechu
- Podsumowanie zbiórki Żywności 2025





