W poświąteczną środę klasy Trzecie z Wychowawczyniami miały słodką przyjemność uczestniczyć w czekoladowych warsztatach w Krakowskiej Manufakturze Czekolady.
W pierwszej części warsztatów dowiedzieliśmy się jaką drogę musi pokonać ziarno kakaowca, żeby zamienić się w pyszna czekoladę.![🍫](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36b/72.png)
![🍫](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36b/72.png)
![🍫](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36b/72.png)
![🍫](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36b/72.png)
W drugiej części uczyliśmy się jak robić pyszne pralinki z belgijskiej czekolady.
Jak to wszystko wyglądało w praktyce zobaczycie w galerii zdjęć.
Zapraszamy ![🍬](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36c/72.png)
![🍫](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36b/72.png)
![🍬](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36c/72.png)
![🍫](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f36b/72.png)